DE ORIGINALE BILLI BI

Skrevet af Jesper Jacobsen

• 

Tilføjet den 29 april 2022

Skobox forhandler det danske mærke Billi Bi som har et rigtigt flot og smart design. 
Billi Bi blev kendt for deres lange flotte støvler i lækkert blødt skind, som alle havde et klassisk snit. De flotte lange støvler er meget populære bla. på grund af design, kvalitet og den altid super gode pasform. Billi Bi laver 4 forskellige vidder i deres lange støvler, så man kan finde den helt rigtige støvle til sit ben. Billi Bi har støvler fra str. S, M, XW og XXW. Støvlerne er altid lavet i skind både udvendig som indvendig, hvilket også gør dem anvendelige til at have på indendørs til fest eller på kontor. 
Billi Bi er siden blevet kendt for deres nye linje Billi Bi sport. 
De laver også masser af korte støvletter, som er super smarte. Støvletterne fra Billi Bi kan erstatte en pump eller en lang støvle når man skal i byen. De er lette, super smarte og i rigtig god kvalitet. Igen er støvletterne fra Billi Bi i lækkert skind indvendigt og udvendigt. De små korte støvletter findes både på lav hæl og høj hæl. Alt afhængig af humør og anledning. 
Billi Bi har lavet en hel serie i Bikerstøvler. Her er Billi Bi meget stærke på markedet og har derfor udviklet mange forskellige modeller indenfor Bikerstøvlen og i mange flotte farver. Kendetegnet for Bikerstøvlen er det lidt rå look. Skindet på støvlerne er lavet i forskellige typer, så det ser lidt råt og slidt ud. Bikerstøvlerne fra Billi Bi er fede til næsten alt, og er derfor rigtig populære. De har også en rigtig god pris. Her til vinter kommer Bikerstøvlerne også med varmt for. 
Billi Bi har også en stor flot kollektion indenfor pumps. Her er de rigtig stærke på markedet, da de laver de fedeste pumps. De er flotte, elegante, smarte og har en rigtig god pasform. Billi Bi laver også halve numre i deres sko når vi snakker pumps. Derfor kan man altid finde den helt rigtige størrelse. Pumps fra Billi Bi er lavet i det flotteste skind både udvendigt og indvendigt og sidder flot til på foden. De laver mange flotte modeller med plateau under forfoden, som gør dem lette at gå i trods den lidt høje hæl. 
Trænger man til at komme lidt ned på jorden, laver Billi Bi også søde og smarte loafers i lækkert blødt skind og trendy sneakers
Billi Bi har også en rigtig god kollektion indenfor sandaler. Her er de meget kendte for deres espadrillos sandaler med høj kilehæl, som er sandaler der er flotte, smarte og lidt rå i det. De er egnet både som hverdagssandal men også som festsandal. Billi Bi har også de meget fine og elegante sandaler på høj hæl, som har et mere klassisk look. Her er man igen sikker på at få en flot og smart klassisk sandal, med en rigtig god pasform. 
Billi Bi har også flade sandaler i lækkert skind med nogle dejlige bløde såler. De har stadig det smarte look som også pænt nok til fest, hvis man ikke kan have høje sandaler på.
Billi Bi er helt klart en af top favoritterne indenfor danske skomærker.