DET STOD MELLEM FITNESS ELLER SKOBUTIK

"Jeg tog springet og åbnede min egen lille skobutik”

Skobox har nu eksisteret siden 2001, og jeg har aldrig fortrudt min beslutning en eneste gang. Butikken er vokset fra en lille kælderbutik til en stor butik med egen webshop.
En stor udfordring, men også meget spændende. Jeg valgte nemlig at stå uden for kæderne af skobutikker. Dette gav mig den store fordel, at jeg selv kunne udvælge skoene med et kritisk blik for både kvalitet, modetrends og pasform.
Flere gange årligt tager vi alle sammen på messe, og vi er faste deltagere ved modeugen i København. Vi er derfor hele tiden up-to-date og kan foretage de bedste indkøb til vores butik.

"JEG HAR ALTID VÆGTET DEN PERSONLIGE OG GODE BETJENING MEGET HØJT I BUTIKKEN

Da vi skulle åbne webshoppen, måtte jeg derfor tænke anderledes. For hvordan bliver en webshop personlig? Det førte til, at jeg i dag laver en præsentationsvideo af alle vores sko og tasker, så du fra din sofa kan få den samme service, som vi giver i butikken.
Kender du ikke til videoerne? Prøv at se en, når du har fundet et par sko, du kan lide. Det gør virkelig en stor forskel.


”SERVICEN SKULLE SELVFØLGELIG OGSÅ VÆRE I TOP”

Vi skulle selvfølgelig have den bedste service, uanset om du ringede eller sendte en e-mail til os. Derfor valgte jeg kun at have uddannet personale, således jeg er sikker på, du får den bedste vejledning om alt fra pasform til pleje af dine sko.
Det er også lykkedes os at nå det mål. Vi er i skrivende stund nr. 1 på Trust Pilot – hvilket vi er lidt stolte af.
En anden del af servicen er vores hurtige levering. Har du lagt en ordre inden kl.15.00, har du den allerede dagen efter. Skulle skoen ikke passe dig, så ombytter vi helt gratis til en anden størrelse. Har du fortrudt dit køb, har du altid 14 dages fuld returret, og vi refunderer altid dine penge med det samme. Så kan det vist ikke blive nemmere.


”VI ER VILDE MED SKO”

Men vi sælger ikke bare for at sælge. Hos os er det ikke nok, at en sko ser flot ud. Den skal også passe til din fod. "Det gør ikke noget, at de svupper lidt", vil du aldrig høre fra os!
Vi gør ekstra meget ud af, at skoen passer ordentligt – specielt i forhold til vores børnesko. Det er ikke uden grund, at mine egne to piger tester vores sko, ligesom venners børn sørger for, at drengeskoene bliver vurderet af de bedste eksperter: Børnene, der selv skal gå i dem!

”KIG FORBI BUTIKKEN, ELLER UDFORSK VORES UDVALG HER PÅ SHOPPEN”

Vores butik og webshop kører sideløbende med hinanden. Det udvalg, vi har i butikken, er derfor også det udvalg, du finder på webshoppen. Har du fået et godt øje til et par sko, men vil du gerne lige prøve dem først, er du derfor velkommen til at kigge forbi butikken.
Butikken ligger på Tingvej 8A, 8543 Hornslet. Vi har åbent fra kl. 10.00-17.30 i hverdage og kl. 10.00-13.00 om lørdagen. Kig gerne forbi, hvis du vil have den personlige vejledning eller prøve skoen på. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores skomodeller.
 
 

TAG ET SMUGKIG OM BAG VORES BUTIK OG WEBSHOP