KLASSISKE VAGABOND AMINA

Skrevet af Jesper Jacobsen

• 

Tilføjet den 30 maj 2022

FIND INSPIRATION BLANDT VORES SORTIMENT NEDENFOR


Den klassiske sål på moderne støvler

Vagabond Amina dækker over mange forskellige flotte og klassiske sko og støvler. Vagabond har nemlig valgt at navngive de forskellige skomodeller på baggrund af deres såler. Det betyder derfor, at Vagabonds Amina-støvler, er støvler, der er udstyret med en Amina-sål.

Amina er en gummisål. Den er blød, fleksibel og komfortabel at gå på, fordi der er gummi under både hæl og forfod. Det er en af de tykkere såler, og derfor producerer Vagabond kun Amina-støvler til efterårs- og vintersæsonen.

Udover at være blød og fleksibel er sålen også blevet tilpasset og forbedret over de seneste år. Amina er nemlig en af Vagabonds klassiske såler, som har været med næsten helt fra begyndelsen. Modellen har en perfekt pasform til de fleste fødder – Vagabond har nemlig valgt at give Amina-sålen en mellembredde.

En elegant støvle

Det klassiske look er ofte kendetegnet ved Vagabonds støvler og sko. Amina-støvlerne har få, unikke detaljer og bliver lavet i klassiske farver som sort og brun. Støvlerne fås i både lak og skind – alt efter sæsonens modetendenser.

I denne sæson byder Vagabonds kollektion på et væld af flotte Chelsea-støvler i både lak og skind. Derudover kan du få flotte snøresko, helt klassiske støvletter med simple detaljer eller langskaftede støvler.

Skobranchens gigant

Vagabond blev etableret i 1960 og har sidenhen vokset sig til en gigant inden for skobranchen. Skogiganten har opbygget et anerkendt brand, som forbindes med stilrent, flot og tidsløst fodtøj i højeste kvalitet – prydet med unikke detaljer.

Vagabond henter inspiration og designteknikker fra det italienske og havde i 1990’erne et designkontor i Italien. Derfor produceres de moderigtige sko og støvler fra Vagabond altid med udgangspunkt i de italienske fremstillingsmetoder, designteknikker og smukke designdetaljer. Et par støvler fra Vagabond tillader dig at se elegant og stilet ud – også selvom det bare er hverdag.