Bliv klogere på vores fragt

Du kan frit vælge at få varen leveret med Post Danmark og GLS, og levering kan foregå til både privatadresser, pakkeshops, postbutikker og erhvervsadresse.

Der er FRI FRAGT på alle varer til fuld pris (undtaget er køb af Skopleje & tilbehør). Du kan få tilsendt ligeså mange tilbudsvarer gratis med, som du ønsker, så længe du har én vare til fuld pris i kurven.

Hvis du udelukkende shopper tilbudsvarer eller skopleje & tilbehør, er fragten 39,- kr.

Hos Skobox efterstræber vi brugervenlighed, effektivitet og hurtig levering. Derfor afsender vi varen den samme dag, når du har bestilt inden kl. 12. Har du bestilt i weekenden eller på en helligdag, sender vi på førstkommende hverdag.

Din pakke kan leveres til posthuse, GLS Pakkeshops, din arbejdsplads eller mange andre steder. Det er helt op til dig selv, hvad du vælger.Vælger du Post Danmark, er der næsten 1.600 steder i Danmark, hvor du kan hente pakken, og der er helt sikkert også et i nærheden af dig. Det kan for eksempel være der, hvor du alligevel køber mælk.Vælger du GLS, har du mulighed for mere en 1.400 GLS Pakkeshops fordelt i hele Danmark. Pakkeshops er ofte en del af en eksisterende butik for eksempel en tankstation, kædebutik eller boghandel.Vælger du at afhente i vores butik i Hornslet, kan du hente varen, når det passer dig – blot inden for vores åbningstid.

Ønsker du pakken leveret direkte til døren, skal du vælge Post Danmark. Er du ikke hjemme, når postbuddet ringer på, lægger han en besked om, hvor du kan hente forsendelsen. Husk at medbringe legitimation med billede, når du henter forsendelsen på posthuset.

Ønsker du pakken leveret om lørdagen, skal du vælge Post Danmark og en af deres pakke bokse. Vi bestræber os på at få alle pakker afsted som bestilt senest fredag kl. 14:00.

Relaterede sider

Ombytning

Returnering

Reklamation

Fandt du ikke det du søgte?

Søg efter det her ellers kontakt os på info@skobox.dk