DET ER NEMT - OG KOSTER KUN 39,- KR

FORTRYDELSESRET

Du har altid 14 dages fuld returret fra den dag, du modtager din vare. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis varen ikke kan tilbageleveres ubrugt og i samme stand og mængde. Det præciseres, at påhæftede mærker, skoæsken eller andet tilbehør til varen altid betragtes som en del af varen. Du kan læse mere om fortrydelsesretten i vores salgsbetingelser her.


FORTRYDELSESRET OG OMBYTNING AF JULEGAVER

Fra d. 15. november forlænger vi din byttefrist, således det er muligt at ombytte eller returnere en vare frem til 5. januar. På den måde har gavemodtageren god tid til at bytte eller returnere varen.


HAR DU FORTRUDT?

Har du modtaget en vare, som ikke helt faldt i din smag eller måske ikke sad godt på din fod, kan du selvfølgelig blot returnere den til os. Derfor har vi også gjort det nemt for dig at returnere.
Du skal blot følge disse 4 trin.

  • Udfyld vedlagte returseddel.
  • Vedlæg en kopi af fakturaen.
  • Sæt den forudbetalte portolabel på pakken.
  • Aflever pakken på posthuset eller i din GLS Pakkeshop.

REFUNDERING


Hos Skobox efterstræber vi hurtig refundering (1-3 arbejdsdage). Vi håndterer derfor altid returpakker den samme dag, vi modtager dem. Vi tjekker altid, om varen er i samme stand, som da vi afsendte den, og om prismærket stadig sidder på. Du modtager en e-mail med oplysning om, at vi har modtaget pakken, og at pengene er blevet indsat på din konto.
Alt efter hvilket kreditkort du har brugt til at betale med, kan der gå mellem 2-20 dage, før du kan se refunderingen på dit eget kontoudtog. Dette er noget kortudstederne bestemmer, og vi er desværre ikke i stand til at påvirke dette.
Hvis du benytter den vedlagte portolabel, modregnes dennes værdi (39,- kr.) i det beløb, som refunderes. Hvis du derimod vælger ikke at anvende vores returlabel, betaler du selv for returfragten, og vi vil derfor refundere det fulde beløb.
Du har også mulighed for at returnere din vare direkte i vores fysiske butik i Hornslet, selvom du har købt online. Denne løsning koster ingenting.


KAN DU IKKE FINDE DIN RETURSEDDEL?

Er du kommet til at smide returseddelen ud, kan du downloade en ny HER